LOB Grondstof-Logo-CMYK-wit ERVAAR GRONDSTOF BESTEL GRONDSTOF

Grondstof Loopbaan: compleet en flexibel LOB

Maak kennis met Grondstof Loopbaan. Een vernieuwde digitale en analoge loopbaanmethode voor het mbo. Hier ontdekken studenten hun talenten en passie. Zodat zij worden klaargestoomd als beroepskracht in een veranderlijke maatschappij.

Zoals je van ons gewend bent is ook Grondstof ontwikkeld door én met mbo-docenten en studenten. Het lesmateriaal is dan ook volledig afgestemd op de belevingswereld van jongeren en het ontzorgen en inspireren van docenten.

Grondstof:

  • is ontwikkeld door mbo-docenten
  • sluit perfect aan op wensen van mbo-studenten
  • biedt materiaal voor LOB, SLB én overstijgende vakken
  • alle ruimte voor eigen keuzes
  • bevat 4 uitwerkmogelijkheden per eindopdracht
  • geeft tools voor het loopbaandialoog

LesLab LOB wordt Grondstof

Met de introductie van Grondstof komt de methode LesLab LOB te vervallen. Voor niveau 2 blijft LesLab LOB nog als werkboek beschikbaar. We begrijpen dat overstappen eventuele vragen oproept. Daarom bieden we jou de helpende hand bij een goede overstap van jouw team. Maak een afspraak en dan helpen wij je graag verder!

Persoonlijk & professioneel

Grondstof bestaat uit de twee onderdelen Persoonlijk en Professioneel. Beide onderdelen bestaan uit een digitale studentenomgeving met opdrachten. En waar een loopbaanportfolio wordt opgebouwd.

Hierin verzamelen leerlingen alle eindopdrachten en maken ze hun persoonlijke of professionele ontwikkeling zichtbaar. Waardevolle tools voor het voeren van loopbaangesprekken.

Producten bekijken en bestellen

Benieuwd naar alle producten én prijzen van Grondstof Loopbaan? Bekijk de producten van alle creatieve lesmethodes voor het mbo. Hier vind je onder andere werkboeken, licenties en trainingen voor Grondstof Loopbaan. Via de knop ‘Bestellen’ kom je bij de bestelmodule van de specifieke lesmethode naar jouw keuze.