Ga naar de inhoud

Bestellen

Onderstaande prijzen gelden vanaf 1 januari 2023. De prijzen zijn inclusief 10% korting ten opzichte van de prijs bij studieboekenleveranciers (excl. btw en verzendkosten). De prijzen voor docent materialen en extra’s gelden uitsluitend voor scholen en docenten (excl. btw en excl. verzendkosten).

Filter
  • VO

  • MBO

  • Type

  • Wis filter
Proeftuin team jaarlicentie (lesvoorbereiding)

Proeftuin team jaarlicentie (lesvoorbereiding)

Teamlicentie Proeftuin LOB biedt toegang tot de online docentenomgeving met álle 24 thema’s, kant en klare lespresentaties, zodat je direct aan de slag kunt met de les. Per les kies je uit drie lestypen: gestuurd, gemiddeld en vrij. Monitor voortgang van de leerlingen, beoordeel eindopdrachten en bekijk het digitale profiel en loopbaanportfolio.

€ 449.00
Proeftuin leerling jaarlicentie + portfolio

Proeftuin leerling jaarlicentie + portfolio

ISBN: 9789492667144

De jaarlicentie Proeftuin LOB Expert is een complete loopbaan – en mentormethode voor alle leerjaren in het vo (pro, vmbo -b, -k, t, havo en vwo). De jaarlicentie beidt toegang tot alle 24 Proeftuin thema’s uit de onderbouw en bovenbouw, het persoonlijk profiel en het digitale loopbaanportfolio.

€ 29.50
Grondstof team jaarlicentie (lesvoorbereiding)

Grondstof team jaarlicentie (lesvoorbereiding)

Teamlicentie Grondstof Loopbaan biedt gratis toegang tot de online docentenomgeving met kant en klare lespresentaties, zodat je direct aan de slag kunt met de les. Per les kies je uit drie lestypen: gestuurd, gemiddeld en vrij. Monitor voortgang van de studenten, beoordeel eindopdrachten en bekijk het digitale loopbaanportfolio.

€ 00.00
Grondstof jaarlicentie student + portfolio

Grondstof jaarlicentie student + portfolio

ISBN: 9789492667205

Jaarlicentie Grondstof Loopbaan is geschikt voor mbo opleidingen in de basisfase en profielfase.

€ 26.50
Grondstof verlenging jaarlicentie student + portfolio

Grondstof verlenging jaarlicentie student + portfolio

ISBN: 9789492667175

Verlenging jaarlicentie Grondstof Loopbaan, geschikt voor mbo opleidingen die al eerder hebben gewerkt met de Grondstof jaarlicentie. Deze verleng jaarlicentie bestaat uit het onderdeel Persoonlijk én Professioneel en het Loopbaanportfolio.

€ 17.50
LEF team jaarlicentie

LEF team jaarlicentie

LEF Burgerschap biedt een schat aan spannende en eigenzinnige werkvormen. Ontwikkeld door docenten voor docenten. We gaan verder dan alleen de theorie en stimuleren jouw leerlingen om in actie te komen. Met onze teamlicentie kunnen jij en je collega's eenvoudig lessen selecteren en ze boeiend en actief maken voor je lessen burgerschap.

€ 349.00
LEF leerling jaarlicentie

LEF leerling jaarlicentie

Boordevol spannende en eigenzinnige werkvormen die zorgen voor zowel opwinding als verbinding! Deze materialen zijn ontwikkeld door docenten en leerlingen, en zijn bedoeld voor docenten. De licentie biedt toegang tot 12 diverse thema's die geschikt zijn voor zowel onder- als bovenbouw, volledig afgestemd op de leefwereld van jongeren

€ 20.50
Proeftuin LOB Onderbouw deel 1 werkboek

Proeftuin LOB Onderbouw deel 1 werkboek

ISBN: 9789492667090

Werkboek Proeftuin LOB Onderbouw deel 1 is een actieve loopbaan – en mentormethode voor niveau vo breed (pro, vmbo -b, -k, t, havo en vwo). Leerlingen verkennen eigen talenten en mogelijkheden in drie werelden.

€ 22.50
Proeftuin LOB Onderbouw deel 2 werkboek

Proeftuin LOB Onderbouw deel 2 werkboek

ISBN: 9789492667106

Werkboek Proeftuin LOB Onderbouw deel 2 is een actieve loopbaan – en mentormethode voor niveau vo breed (pro, vmbo -b, -k, t, havo en vwo). Leerlingen verkennen eigen talenten en mogelijkheden in drie werelden.

€ 22.50

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen rondom Leslab?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (± 6 edities per jaar).

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Copyright 2024 © LesLab Uitgeverij Gerealiseerd door: BIG FAT Internet