Ga naar de inhoud

Wij bereiden jongeren voor op hun toekomst

Hoe zorg je ervoor dat leerlingen en studenten de beste voorbereiding krijgen op hun toekomst? LesLab ontwikkelt methodes waarmee jongeren vaardigheden aanleren die zij hun hele leven kunnen gebruiken. Methodes met lef en durf, die hen nieuwsgierig maken én eigenwijs houden. Maar bovenal methodes die hen motiveren om hun eigen talenten te ontdekken. Zodat jouw leerlingen klaargestoomd worden voor een krachtige plek in de samenleving.

Onze methodes bereiden leerlingen niet alleen voor op hun toekomstige loopbaan, maar geven hen ook handvatten om hun schooljaren optimaal te benutten. In onze methodes wordt veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van sociale- en studievaardigheden, persoonlijke én professionele ontwikkeling. Leerlingen ontdekken hun talenten en ontwikkelen skills die hen met een frisse en scherpe blik naar de wereld laten kijken.

De toekomst begint met LesLab.

Creatieve lesmethodes voor vo en mbo

LesLab is de uitgever van Proeftuin LOB, LEF Burgerschap, Grondstof Loopbaan en Blauwdruk Burgerschap. Stuk voor stuk creatieve lesmethodes voor het vo en het mbo, ontwikkeld voor én door docenten, leerlingen en studenten. Vier verschillende methodes, maar allen gericht op zelfinzicht, persoonlijke ontwikkeling en het ontdekken van talenten en mogelijkheden.

Onze methodes ontwikkelen met de leerlingen mee, zijn holistisch, thematisch, actueel en passen binnen de doorlopende leerlijn. We werken met de beste software, maar leveren ook werkboeken. Het is ons doel om het docenten zo makkelijk mogelijk te maken. Zodat zij in hun kracht staan en leerlingen kunnen inspireren met waardevolle lessen die aansluiten bij hun belevingswereld.

 

 

Het team van LesLab bestaat uit docenten met een passie voor het onderwijs. Een divers gezelschap van enthousiastelingen die geloven dat leren niet alleen leerzaam, maar ook leuk kan zijn. En die scholen en docenten met bevlogenheid helpen om leerlingen en studenten verder te brengen.

Met onze creatieve geesten slaan we de handen ineen om boeiende leermethodes te ontwikkelen waar je echt wat aan hebt. Onze interesses variëren van koffie en muziek tot analyseren en creëren, maar wat ons écht verbindt is de toewijding om het onderwijs te helpen groeien.

Wij zijn LesLab en wij maken complete lesmethodes die lessen én leerlingen naar een hoger niveau tillen, voor een krachtige plek in de samenleving.

"Actief leren en ervaren doe je met LesLab LOB en Burgerschap"

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen rondom Leslab?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (± 6 edities per jaar).

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Copyright 2024 © LesLab Uitgeverij Gerealiseerd door: BIG FAT Internet