Ga naar de inhoud

Probeer LEF! Burgerschap gratis uit met jouw klas

LEF Burgerschap is onze compleet nieuwe burgerschapsmethode voor het voortgezet onderwijs. Een methode boordevol spannende en eigenwijze werkvormen die zorgen voor opschudding én verbinding.

We nemen geen genoegen met alleen maar theorie, maar gaan verder. We doorbreken taboes en geven jou én je leerlingen de kans om belangrijke gesprekken aan te snijden. Met LEF! in de klas is het nooit saai!

Wil jij ook

  • Belangrijke onderwerpen bespreekbaar maken?
  • Meer openheid in de klas creëren?
  • Taboes doorbreken?

En zoek jij een methode die

  • Thematisch en flexibel in te zetten is?
  • Aansluit op de doorlopende leerlijn?
  • Een portfolio en profiel opbouwt voor jouw leerlingen?

Dan is LEF Burgerschap de juiste keuze voor jou. En het mooiste? Je probeert deze methode nu gratis uit!

Gratis testen in ruil voor feedback

De meest actieve én aansprekende lesmethode voor Burgerschap creëren die er is. Dat is ons doel. En daar hebben we jouw hulp bij nodig. Daarom bieden wij je de kans om samen met je klas LEF! Burgerschap gratis uit te testen. Het enige wat we vragen is uitgebreide feedback van jou én je leerlingen.

Wat krijg je?

  • Een gratis teamlicentie waarmee jij en al je collega’s toegang krijgen tot LEF! Burgerschap.
  • Toegang voor al je leerlingen tot de online leerlingomgeving van LEF! Burgerschap.

Gedurende het schooljaar vragen we je een aantal keer om je feedback te delen over onze lesmethode. Hiervoor neemt één van onze adviseurs contact met je op.

We hebben de eerste vier thema’s (16 lessen) alvast voor je klaargezet. Je kunt dus gelijk aan de slag met de methode.

Benieuwd wat je kan verwachten? Onze handige landkaart geeft een indruk van de verschillende thema’s die aan bod komen. De landkaart is hét vertrekpunt voor de leerlingen die online werken. Door op een thema te klikken, starten ze direct met het digitale thema van hun keuze. Bekijk de landkaart .

Bekijk ook alvast het eerste thema ‘Fris & Fit’ in dit interactieve online werkboek. Ga je aan de slag met LEF, dan maak je gebruik van een digitale licentie met een vernieuwde uitstraling, maar met dezelfde waardevolle inhoud.

Mark, docent Burgerschap "Ik ben erg onder de indruk van de aantrekkelijke vormgeving en de boeiende presentaties. Het werken met thema's, zoals 'Fris en Fit', heeft nu al energieke en een goede sfeer gebracht in mijn drie klassen."
Nina, docent Burgerschap en Maatschappijleer "Een aantal thema’s bereidt mijn leerlingen mooi voor op het vak maatschappijkunde in de vierde klas. Met LEF ben ik al bezig met de democratie en invloed, de lessen zitten vol inspiratie en keuzemogelijkheden."

Meld je aan!

Heb jij LEF en help jij ons mee om in 2024-2025 de allerbeste lesmethode Burgerschap te lanceren? Vul dan dit formulier in. Binnen één week ontvang je alle informatie die je nodig hebt om vliegend van start te gaan met LEF! Burgerschap.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen rondom Leslab?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (± 6 edities per jaar).

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Copyright 2024 © LesLab Uitgeverij Gerealiseerd door: BIG FAT Internet