Skip to content

Wij bereiden jongeren voor op hun toekomst

Hoe zorg je ervoor dat leerlingen en studenten de beste voorbereiding krijgen op hun toekomst? LesLab ontwikkelt methodes waarmee jongeren vaardigheden aanleren die zij hun hele leven kunnen gebruiken. Methodes met lef en durf, die hen nieuwsgierig maken én eigenwijs houden. Maar bovenal methodes die hen motiveren om hun eigen talenten te ontdekken. Zodat jouw leerlingen klaargestoomd worden voor een krachtige plek in de samenleving.

Creatieve lesmethodes voor vo en mbo

LesLab is de uitgever van Proeftuin LOB, LEF Burgerschap, Grondstof Loopbaan en Blauwdruk Burgerschap. Stuk voor stuk creatieve lesmethodes voor het vo en het mbo, ontwikkeld voor én door docenten, leerlingen en studenten. Vier verschillende methodes, maar allen gericht op zelfinzicht, persoonlijke ontwikkeling en het ontdekken van talenten en mogelijkheden.

Het team van LesLab bestaat uit docenten met een passie voor het onderwijs. Een divers gezelschap van enthousiastelingen die geloven dat leren niet alleen leerzaam, maar ook leuk kan zijn. En die scholen en docenten met bevlogenheid helpen om leerlingen en studenten verder te brengen.

Met onze creatieve geesten slaan we de handen ineen om boeiende leermethodes te ontwikkelen waar je echt wat aan hebt. Onze interesses variëren van koffie en muziek tot analyseren en creëren, maar wat ons écht verbindt is de toewijding om het onderwijs te helpen groeien.

"Actief leren en ervaren doe je met LesLab LOB en Burgerschap"

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen rondom Leslab?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (± 6 edities per jaar).

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Copyright 2024 © LesLab Uitgeverij Gerealiseerd door: BIG FAT Internet