Skip to content

Maak gebruik van onze handige en inspirerende video’s

Wil je jouw loopbaanbegeleidingslessen versterken met inspirerende video’s en infographics? Maak dan gebruik van de LesLab originals. Hier vind je handige filmpjes over loopbaanbegeleiding en actuele thema’s voor jouw groep, maar ook handige tips voor de online docenten- en studentenomgeving. Hieronder zetten we een aantal nuttige video’s voor jou op een rij.

Onze werkwijze

Van interesse tot implementatie in de klas: zo gaan wij te werk

Interesse

In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over onze methodes en helpen we je bij het maken van de juist keuze.

Kennismaking

We starten met een kennismaking. Hiervoor komen we graag bij je op locatie, maar dat kan natuurlijk ook online. We horen graag wat jouw wensen zijn en laten je kennismaken met onze methodes.

Demo

Wil je een voorproefje? We laten je graag zíen hoe onze lesmethodes in elkaar zitten, hoe jij in vijf minuten je les voorbereidt en hoe makkelijk de software werkt. Dit kan online of we presenteren dit aan het hele team bij jou op locatie.

Aanbod

Jij kiest hoe jij met onze methode wil werken; online of met werkboeken óf een combinatie van beide. Op basis van jouw wensen ontvang je van ons een aanbod op maat.

Implementatie

Wij zorgen voor een goede implementatie van onze lesmethode bij jou in de klas. Het werken met onze software? Dat is super simpel! We helpen je op weg met een demo op locatie.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen rondom Leslab?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (± 6 edities per jaar).

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Copyright 2024 © LesLab Uitgeverij Gerealiseerd door: BIG FAT Internet