Ga naar de inhoud
Leslab

Vliegend van start met onze methodes

3 oktober 2023
Vliegend van start met onze methodes

LesLab ontwikkelt methodes voor LOB en Burgerschap. Methodes die creatief, holistisch, thematisch en actueel zijn. Die ontwikkeld zijn door én voor docenten en leerlingen. Die bestaan uit de beste software, maar óók werkboeken bevatten.

Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar we hebben het juist heel makkelijk gemaakt om met onze methodes te werken. In onze aanpak word jij als docent namelijk totaal ontzorgd. Zodat je vliegend van start kunt gaan!

Licentie aanschaffen

Op onze website vind je een uitgebreid overzicht met alle producten die wij aanbieden. Kies de methode die je wilt gebruiken, voeg ‘m toe aan je winkelmandje en reken af. Simpel!

Inloggen in de docentenomgeving

Na de aanschaf van een licentie krijg je toegang tot een online docentenomgeving. Deze is ook altijd te bereiken via onze website. Heb je hulp nodig bij het inloggen? Hier helpen we je er stap voor stap doorheen.

Handige tutorials

Een klas aanmaken, registeren als leerling, een klas koppelen… Onze methodes zijn eenvoudig te gebruiken, maar mocht je het tóch even niet meer weten dan bieden onze tutorials uitkomst.

Persoonlijke hulp

Kom je er via deze stappen niet helemaal uit of heb je een andere vraag? Onze relatiemanager Bregje helpt je graag verder. Neem hier contact met haar op. Heb je inhoudelijke vragen over onze methodes? Vraag dan naar Rogier of Stijn!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen rondom Leslab?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (± 6 edities per jaar).

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Copyright 2024 © LesLab Uitgeverij Gerealiseerd door: BIG FAT Internet