Ga naar de inhoud
Leslab

Nieuw: Proeftuin en LEF op maat

27 maart 2024
Nieuw: Proeftuin en LEF op maat

Wanneer je een hele leerwereld hebt om uit te putten, is dat een verademing. Veelgehoorde opmerkingen zijn “we hoeven zelf niets meer voor te bereiden” en “je kunt meteen beginnen”, dat werkt inspirerend. Toch horen we ook scholen die liever een wat slankere samenstelling kiezen, vanuit dezelfde inhoud, maar passend voor de school. Daarom zijn we aan de slag gegaan met een op maat oplossing. Vanaf dit jaar kun je kiezen welke thema’s passen bij jullie leerlijn, zodat je alleen dat doet, wat je écht wil inzetten. Mooi toch?

Kies zelf hoeveel thema’s je wil inzetten

Wil je voor je mentorles iets met persoonlijke ontwikkeling, studievaardigheden en kies 6, 12, misschien 18 of toch alle thema’s om je ideale leerlijn mee te bepalen? Dat kan met onze Proeftuin op Maat.

Wil je burgerschap gaan inzetten, maar weet je nog niet hoe en waar precies, begin dan eens met de eerste paar thema’s voor de onderbouw, met LEF op Maat.

Zo zie je vanzelf waar jij en je collega’s… en belangrijker nog, de leerlingen goed op gaan! Want daar gaat het uiteindelijk om.

Keuzehulp

De enige voorwaarde die we stellen is dat je het materiaal direct bij ons bestelt, want alleen op die manier kunnen we op jouw wensen ingaan. Maar het is niet ingewikkeld, sterker nog, we helpen je gemakkelijk op weg met onze keuzehulp.

Stel je methode op maat samen

Aan de slag met LEF of Proeftuin op maat? Stel nu zelf je methode op maat samen:

En wil je liever het complete plaatje, of de combinatie met het werkboek, dan kan dat altijd nog!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen rondom Leslab?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (± 6 edities per jaar).

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Copyright 2024 © LesLab Uitgeverij Gerealiseerd door: BIG FAT Internet