Ga naar de inhoud
Leslab

Kennismaken met… office- en relatiemanager Bregje

30 oktober 2023
Kennismaken met… office- en relatiemanager Bregje

“LesLab voelt als een warm bad”

Wil je meer weten over één van onze methodes, heb je hulp nodig bij het inloggen of een andere belangrijke vraag? Grote kans dat je geholpen wordt door Bregje. Zij is namelijk hét eerste aanspreekpunt van LesLab. Haar officiële titel is office- en relatiemanager, maar ze noemt zichzelf eerder een duizendpoot. Lees meer over Bregje!

“Mijn belangrijkste taak? Dat is werk uit handen nemen van collega’s. Ik help mee bij praktische zaken, sta klanten te woord, regel dingen op kantoor… Ik hou ervan om alles te weten, zodat ik anderen zo goed mogelijk kan helpen”, start Bregje haar verhaal.

Samenloop van omstandigheden

Dat Bregje bij LesLab terecht is gekomen, is een samenloop van omstandigheden geweest. “Ik ben hiervoor horecaondernemer geweest, ik had een eigen zaak en was heel hard op weg om mijn droom waar te maken. Maar door corona viel deze droom helaas in duigen.”

Toch zat Bregje niet lang bij de pakken neer. “Ik ging al gauw op zoek naar een nieuwe baan. Van alle vacatures die ik tegen kwam, was LesLab de eerste die me écht aansprak. Waarom? Ik was vroeger volgens mij de enige in de klas die LOB en Burgerschap leuk vond”, lacht Bregje. “Ook het bedrijf zelf sprak me aan: het is een bedrijf met een hele mooie, duidelijke visie.”

Passie

En zo geschiedde. Bregje solliciteerde bij onze uitgeverij en de klik was er meteen. “LesLab voelt als een warm bad. We werken met een relatief klein team aan een gezamenlijke missie: lesmethodes speelser, interactiever én boeiender maken. Iedereen is hier ontzettend creatief. En vooral als we met z’n allen op kantoor in Nijmegen zitten voél je gewoon de passie stromen.”

LesLab voelt als een warm bad. We werken met een relatief klein team aan een gezamenlijke missie: lesmethodes speelser, interactiever én boeiender maken. Iedereen is hier ontzettend creatief. En vooral als we met z’n allen op kantoor in Nijmegen zitten voél je gewoon de passie stromen.

Binnen ons team is Bregje het eerste aanspreekpunt voor collega’s en voor klanten. “Ik hou me nu nog veel bezig met de dagelijkse gang van zaken. Komend jaar wil ik me nog meer gaan focussen op de inhoud van onze methodes. Dat vind ik heel interessant, maar ik kan op die manier onze klanten ook nóg beter zelf helpen met inhoudelijke vragen over onze methodieken.”

In beweging blijven

Toch is Bregje niet elke dag op kantoor te vinden. “Nee, ik werk twee dagen per week in Nijmegen en de andere dagen vanuit huis. Thuis kan ik vooral veel meters maken, zonder afleiding. Maar op kantoor zit ik juist weer dichter op het vuur, met de schrijvers en de uitgevers in één team. Iedere dag thuiswerken kan ik overigens ook niet, want ik moet wel mijn energie kwijt kunnen en in beweging zijn. Ik ben natuurlijk de horeca gewend hè!”

Over onze methodes

“Er zit heel veel speelsheid in het lesmateriaal, de schrijvers doen echt hun best om leerlingen op een interactieve en creatieve manier te boeien. En laten we eerlijk zijn: dat is tegenwoordig wel wat lastiger dan vroeger. Daarom gaat LesLab heel erg mee met de tijd. Filmpjes die we gebruiken, grapjes die we maken; het sluit allemaal aan op de belevingswereld van jongeren. Maar de methodes zijn óók heel interessant en leuk voor de docenten.”

“Mijn horecadroom heb ik even moeten parkeren, maar gelukkig zit ik helemaal op mijn plek bij LesLab!”

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen rondom Leslab?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (± 6 edities per jaar).

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Copyright 2024 © LesLab Uitgeverij Gerealiseerd door: BIG FAT Internet