Skip to content
Leslab

Jij kunt ons helpen!

20 december 2022
Jij kunt ons helpen!

Ben jij ook zo enthousiast over onze lesmethode Proeftuin? Proeftuin bereidt jongeren voor op een stralende toekomst waarin zij een actieve rol innemen in de samenleving en op het werk. Dit doen wij door skills te bieden waar zij hun hele leven wat aan hebben. Skills die ze leren om met een frisse scherpe blik naar de wereld te kijken, die ze een flinke dosis lef meegeven en hen een tikje eigenwijs houdt. Wij leveren complete, innovatieve lesmethodes die met jou meebewegen.

Waarom Proeftuin?

Onze samenleving verandert snel. Jongeren staan steeds vroeger voor ingewikkelde keuzes: Wie ben ik? Wat wil ik? Waar liggen kansen? Onze nieuwe innovatieve software geeft leerlingen de eigen regie in hun studieloopbaan én biedt de docenten alle mogelijkheden om leerlingen hier actief in te ondersteunen.

Proeftuin is ontwikkeld in samenwerking met docenten én leerlingen. Het lesmateriaal is hierdoor volledig afgestemd op de leefwereld van jongeren en het ontzorgen van docenten.  De variatie in lesactiviteiten in combinatie met het gebruikersgemak leidt tot actievere en uitdagendere lessen voor de leerlingen.

Benieuwd wat Proeftuin kan betekenen voor jou en jouw leerlingen? We vertellen je hier alles over de inhoud van Proeftuin, de thema’s en click and play.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen rondom Leslab?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (± 6 edities per jaar).

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Copyright 2024 © LesLab Uitgeverij Gerealiseerd door: BIG FAT Internet