Skip to content
MBO

Bestel onze lesmethodes voor studiejaar 2023-2024

17 april 2023
Bestel onze lesmethodes voor studiejaar 2023-2024

Start het nieuwe studiejaar goed met onze lesmethode Grondstof Loopbaan en Blauwdruk Burgerschap voor mbo. We maken het je graag zo makkelijk mogelijk en helpen je bij het samenstellen van het beste pakket voor jouw school.

Grondstof Loopbaan

Grondstof is dé LOB lesmethode voor mbo. Hier ontdekken studenten hun talenten en passie, zodat zij vol vertrouwen aan de slag kunnen als beroepskracht in een veranderlijke maatschappij.

Zoals je van ons gewend bent is ook Grondstof ontwikkeld door én met mbo-docenten en studenten. Het lesmateriaal is dan ook volledig afgestemd op de belevingswereld van studenten en het ontzorgen en inspireren van docenten.

Ons aanbod

Wij bieden drie pakketten aan: digitaal, werkboeken en een combipakket. Wil je eerst testen of dit de juiste grondstof is voor jou en jouw studenten? Vraag dan een gratis kick-off presentatie voor jouw team aan. Ook als je al bekend bent met Grondstof, raden wij je aan nu alvast je teamlicentie aan te vragen en je in te schrijven voor een opfriscursus. Zo ben je voor aankomend studiejaar goed voorbereid en kun je direct aan de slag met Grondstof.

Bestellen doe je zo

Grondstof bestellen docenten en studenten gemakkelijk bij mbowebshop.nl. Om te kunnen bestellen is het wel een voorwaarde dat de school hierbij aangesloten is. Hulp nodig? Bekijk dit filmpje

Bestel je direct bij ons, dan ontvang je een aantrekkelijke korting! Levering is zo geregeld. Let op! Bij ons bestel je als school in bulk voor alle docenten en studenten tegelijk.

Nieuwe updates

Wist je dat Grondstof dit jaar een aantal updates heeft doorgevoerd, waaronder het persoonlijk profiel? Deze handige tool stelt je in staat om alle ontwikkelingen van je studenten gemakkelijk te volgen. Komend jaar worden er weer een aantal updates doorgevoerd, gebaseerd op de feedback van onze gebruikers.

De voordelen van Grondstof op een rijtje:

  • Sluit aan op de doorlopende leerlijn
  • Actieve methode
  • Thematisch en flexibel
  • Jij kiest welke lesvorm past
  • Portfolio en profiel opbouw
  • Software werkt op alle devices

Bestel jouw Grondstof pakket hier. Als je vragen hebt over Grondstof of als je een (online) training of opfriscursus voor jouw school wil organiseren, laat het ons vooral weten.

Nieuwe lesmethode: Blauwdruk Burgerschap

LesLab Uitgeverij ontwikkelt een nieuwe lesmethode voor mbo: Blauwdruk Burgerschap! Met deze innovatieve methode inspireren wij studenten om actief en verantwoordelijk deel te nemen aan de maatschappij. Wij bieden jou als docent praktische handvatten om lastige burgerschapsthema’s op een aansprekende en eigentijdse manier aan te pakken. Binnen onze methode gaan we niets uit de weg, we zorgen voor opschudding én verbinding. Zodat jij écht het verschil maakt.

Start komend schooljaar met onze pilot van Blauwdruk Burgerschap. Gedurende het schooljaar krijg je steeds een thema van Blauwdruk Burgerschap helemaal gratis. Zo kun jij direct aan de slag terwijl wij verder ontwikkelen.

Wil jij deelnemen of alvast op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Blauwdruk? Meld je hier aan.

Steeds meer mbo-studenten stoppen voortijdig met hun opleiding

Het nieuws stond er bol van: steeds meer studenten verlaten het mbo zonder diploma. Vorig jaar waren dat er ruim 30.000, het hoogste aantal in tien jaar tijd. De oorzaak? Corona en de krappe arbeidsmarkt, waardoor banen voor het oprapen liggen. Dat moet anders!  Benieuwd hoe jij met Grondstof hieraan kan bijdragen? Je leest het hier.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen rondom Leslab?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (± 6 edities per jaar).

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Copyright 2024 © LesLab Uitgeverij Gerealiseerd door: BIG FAT Internet