Grondstof-Logo-CMYK-wit ERVAAR GRONDSTOF BESTEL GRONDSTOF

Hulp bij inloggen

Wat leuk dat je met Grondstof Loopbaan aan de slag gaat! Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, bieden we jou en jouw team een handig stappenplan aan om alles klaar te zetten en activeren. Zodat je direct aan de slag kunt met een waardevolle invulling van jouw loopbaanlessen.

Grondstof activeren voor docenten

Maak gebruik van de docentenomgeving van Grondstof Loopbaan met je team! Deel het onderstaande stappenplan met de collega’s die met Grondstof Loopbaan gaan werken.

2. Geef je schoolmailadres op en je teamcode (vraag deze aan bij LesLab).

3. Klik op de activatielink in de welkomstmail die je wordt gemaild. (Geen mail ontvangen? Controleer ook je spamfolder/ongewenste mail.)

4. Geef een eigen wachtwoord op.

5. Log in! Kies lessen, maak klassen aan en keur eindopdrachten goed.

De gebruiker ontvangt geen welkomstmail als de teamcode niet bestaat/klopt.

Handig om te weten:

Geen limiet: een onbeperkt aantal collega’s kan zich registreren bij Grondstof.

Toegang tot alle klassen: je hebt toegang tot alle klassen die jij of je collega’s hebben aangemaakt. Heel handig, twee slb-ers op één groep, de zorgcoördinator, loopbaancoach… Iedereen kan betrokken worden bij de begeleiding van de studenten.

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Grondstof klaarzetten voor je studenten

Leuk dat je gaat werken met Grondstof Loopbaan! Volg deze stappen om in te loggen.

Grondstof in je ELO

Plaats in jullie studentenomgeving de link die je van leslab hebt ontvangen: zoals https://toegang.org/cijfercode

Let op: zorg ervoor dat alléén studenten die gebruik gaan maken van Grondstof Loopbaan bij de link kunnen. Als studenten die géén gebruik mogen maken van een van de licenties er per ongeluk toch een activeren, kunnen deze licenties niet geretourneerd of afgesloten worden.

Inloggen

De student klikt op de link en logt in met single sign on (ECK) via Toegang.org. Als er nog voldoende accounts voor de school beschikbaar zijn, wordt de student direct toegelaten tot Grondstof Loopbaan.

Onvoldoende accounts? Neem contact met ons op, dan kunnen wij het aantal accounts verhogen.

Lukt het niet: neem contact op met toegang.org

Stel je vragen

Kom je er via onze stappenplannen toch niet helemaal uit of heb je een andere prangende vraag? Neem contact op met relatiemanager Marleen via ons contactformulier. Zij neemt zo snel mogelijk contact met je op en beantwoordt graag al je vragen.