LOB Grondstof-Logo-CMYK-wit ERVAAR GRONDSTOF BESTEL GRONDSTOF

Grondig toegelicht

Rondleiding Grondstof

Ontdek wat Grondstof Loopbaan allemaal te bieden heeft, zowel voor de student als voor de docent. In onderstaande video krijg je een korte rondleiding door de digitale omgeving van Grondstof Loopbaan.

Blader door eerste thema's

Blader digitaal door de thema’s uit het werkboek Professioneel. Hierin vind je thema’s als ‘Op stage’ en ‘Profiel & beroep’. Klik op onderstaande afbeelding om door de thema’s te bladeren.

GS-BOEKEN-Professioneel

Ervaringen uit het mbo

Lees ervaringen uit het mbo over loopbaanbegeleiding en Grondstof Loopbaan. Dit keer aan het woord: Kate Donkor. Ze geeft onder andere maatschappelijke zorg en loopbaanbegeleiding aan het Rijn IJssel. Kate vertelt: “Wij werken eraan om loopbaanbegeleiding nog meer de plek te geven die het verdient. Op een duidelijke en gestructureerde manier.” Lees er alles over in haar blog.

iStock-689090360 (1)

Plan jouw online demonstratie!

Heb je nog geen keuze gemaakt en wil je eerst nog wat meer informatie? Geen zorgen! We nemen jou en je collega’s graag mee in een rondleiding. Zo heb je meteen een duidelijk beeld van alle mogelijkheden van Grondstof. Wacht niet te lang met het plannen van je gratis online presentatie, onze agenda’s lopen snel vol.

Webinar natuur