Grondstof Loopbaan

Grondstof: grondig toegelicht

Leuk dat je interesse hebt in onze nieuwe methode: Grondstof Loopbaan! De komende tijd houden wij jou als een van de eersten op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Grondstof Loopbaan.

Zo leiden wij je bijvoorbeeld rond door onze digitale studentenomgeving, bieden een stand-alone presentatie aan van onze nieuwe methode en vertellen hoe jij je inschrijft voor ons eerste aankomende, vrijblijvende webinar.

Rondleiding Grondstof

Ontdek wat Grondstof Loopbaan allemaal te bieden heeft, zowel voor de student als voor de docent. In onderstaande video krijg je een korte rondleiding door de digitale omgeving van Grondstof Loopbaan.

Blader door eerste thema's

Ontdek de eerste uitgewerkte thema’s van Grondstof Loopbaan. Blader digitaal door de thema’s uit het werkboek Professioneel. Hierin vind je thema’s als ‘Op stage’ en ‘Profiel & beroep’. Klik op onderstaande afbeelding om door de thema’s te bladeren.

Grondstof presentatie

Ervaringen uit het mbo

Lees ervaringen uit het mbo over loopbaanbegeleiding en Grondstof Loopbaan. Dit keer aan het woord: Ingrid Beke. Docent Nederlands en loopbaanbegeleiding aan Rijn IJssel. Zij vertelt over haar visie op het belang van loopbaanbegeleiding én het betrekken van studenten bij de lesmethode.

MBO-LOB-Leslab

Vrijblijvend webinar

Klik op onderstaande afbeelding en schrijf je in voor ons vrijblijvend webinar waarbij we jou een rondleiding geven door de digitale omgeving van Grondstof Loopbaan. Het webinar vindt plaats op donderdag 27 mei om 16.00 uur. Naast dat je alles te weten komt over onze nieuwe methode voor het mbo, ondersteunen we jou en jouw team bij een succesvolle overstap naar Grondstof Loopbaan.

Header webinar Grondstof

Vraag & Antwoord

Tijdens de webinars over Grondstof Loopbaan hadden deelnemers de mogelijkheid om vragen te stellen. Deze vragen hebben we destijds direct beantwoord in de chat. Nu hebben we deze vragen en antwoorden voor jou gebundeld en beschikbaar gemaakt. Wellicht had je al een vraag geformuleerd bij het bekijken van onze presentatie, en wordt deze vraag hier al beantwoord.

Thema-opbouw

Ben je benieuwd welke thema’s er allemaal behandeld worden bij Grondstof Loopbaan? Bekijk dan onze thema-opbouw. Grondstof biedt in totaal 12 thema’s. Elk thema biedt genoeg lesmateriaal voor 4 lessen. Studenten sluiten het thema af met een eindopdracht én zelftest. Zo bouwen zij een portfolio en persoonlijk cv op. Klik op onderstaande knop voor een overzicht van de thema-opbouw.