LOB Grondstof-Logo-CMYK-wit ERVAAR GRONDSTOF BESTEL GRONDSTOF

Grondstof Loopbaan: grondig toegelicht

Leuk dat je interesse hebt in onze nieuwe methode: Grondstof Loopbaan! De komende tijd houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Grondstof Loopbaan voor het mbo. Zo leiden wij je bijvoorbeeld rond door onze digitale studenten- en docentenomgeving, kun je gemakkelijk door de eerste werkboekthema’s bladeren, lees je ervaringen van docenten en studenten en vertellen hoe jij je inschrijft voor ons eerste aankomende, vrijblijvende webinar.

Rondleiding Grondstof

Ontdek wat Grondstof Loopbaan allemaal te bieden heeft, zowel voor de student als voor de docent. In onderstaande video krijg je een korte rondleiding door de digitale omgeving van Grondstof Loopbaan.

Blader door eerste thema's

Blader digitaal door de thema’s uit het werkboek Professioneel. Hierin vind je thema’s als ‘Op stage’ en ‘Profiel & beroep’. Klik op onderstaande afbeelding om door de thema’s te bladeren.

GS-BOEKEN-Professioneel

Ervaringen uit het mbo

Lees ervaringen uit het mbo over loopbaanbegeleiding en Grondstof Loopbaan. Dit keer aan het woord: Kate Donkor. Ze geeft onder andere maatschappelijke zorg en loopbaanbegeleiding aan het Rijn IJssel. Kate vertelt: “Wij werken eraan om loopbaanbegeleiding nog meer de plek te geven die het verdient. Op een duidelijke en gestructureerde manier.” Lees er alles over in haar blog.

iStock-689090360 (1)

Meld je aan voor ons webinar!

Wil je na de vakantie meteen goed van start met Grondstof Loopbaan? Meld je dan aan voor ons webinar op 6 of 8 september om 16.00 uur. We nemen je graag mee door onze hele omgeving en zorgen ervoor dat jij en jouw collega’s alles uit onze methode halen.

 

Webinar natuur